Disclaimer Persol Zonnebrillen

Deze Persol Zonnebrillen Fan site is op persoonlijk initiatief ontwikkeld. De site heeft geen relatie met de importeur of eigenaar van de Persol Zonnebrillen.
De site wordt met de grootst mogelijke zorg ontwikkeld en samengesteld. Veel van de informatie is afkomstig van ervaringen opgedaan en zijn aan eigen interpretaties onderhevig.
Daarom kan geen garantie of verklaring worden afgeven ten aanzien van de juistheid van de verstrekte informatie. We accepteren dan ook geen aansprakelijkheid voor enige onjuistheden en/of ontbrekende informatie betreffende de inhoud van de pagina’s op deze site. Alle informatie kan op elk moment, zonder voorafgaande kennisgeving, worden gewijzigd of verwijderd. Alle afbeeldingen, plaatjes, geluidsfragmenten en/of andere content die door derden op deze site worden geplaatst, vallen onder de verantwoordelijkheid van de plaatsende partij en niet onder de verantwoordelijkheid van de webmaster. De webmaster is op geen enkele wijze aansprakelijk of verantwoordelijk voor welke directe en/of indirecte schade, hoe dan ook ontstaan, door gebruik van informatie, afbeeldingen en/of foto’s welke op deze site beschikbaar worden/zijn gesteld. De gebruiker zal de webmaster, partners, relaties en de auteur van deze disclaimer beschermen en vrijwaren van gerechtelijke en buitengerechtelijk maatregelen, inclusief kosten voor juridische bijstand, accountants e.d. die door derden zijn ingesteld ten gevolge van of gerelateerd aan het gebruik van deze internet pagina’s, inbreuk van de gebruiker op welke wettelijke regeling dan ook of de rechten van derden.

Fragment Persol Zonnebril Fragment Persol Zonnebril

Aanleveren informatie

Indien je over de beschikking bent van relevante informatie over de Persol Zonnebrillen kun je deze altijd sturen. Graag ontvangen we de volgende informatie:

  • Foto’s van modellen
  • Foto’s van accessoires
  • Reclame materiaal
  • Relevante artikelen
  • etc.

Plaatsing na toestemming

Verkooppunten van Persol Zonnebrillen worden pas op deze site weergegeven nadat hiervoor toestemming is verleend of als een verkooppunt op de site van Persol.com staat weergegeven. Sportwinkels, opticiens of andere winkels kunnen altijd contact opnemen om een vermelding toe te voegen of te laten wijzigen.


Het beeldmateriaal van de Persol Zonnebril is voornamelijk afkomstig van derden of is op basis van eigen fotografie tot stand gekomen.
Met de grootst mogelijk zorg proberen we om de omschrijving van het beeldmateriaal (namen van zonnebrillen en nummers van de Persol Zonnebrillen) zo correct mogelijk te verzorgen. We kunnen echter niet de garantie geven op juistheid en volledigheid van de gegevens. Indien u onjuistheden waarneemt verzoeken wij u deze door te geven aan de webmaster van de internet site. Dan kunnen we de onjuistheden zo snel mogelijk aanpassen.

Beelden gebruikt voor header

De header image is samengesteld uit beeldmateriaal gevonden op het internet. Daarbij is oa. gebruik gemaakt van beelden van Kranky productions, waarbij was aangegeven dat de fotograaf Ilan Rubin is.