My Exclusive Persol

My Exclusive PerolHet Italiaans zonnebrillenmerk Persol organiseert het lanceringsevent ‘My Exclusive Persol’. Het event vindt plaats bij optiekzaak Oogappel gelegen aan de Van Baerlestraat in het hart van Amsterdam Zuid.
Dit jaar viert Persol het 50-jarig bestaan van de Italiaanse filmklassieker ‘La Dolce Vita’ – hét thema van ‘My Exclusive Persol’. Op deze exclusieve avond kunnen genodigden hun nieuwe Persol laten graveren oftewel ‘Persolaniseren’. Stijlicoon en host Lieke van Lexmond zal de eerste gegraveerde Persol brillen overhandigen aan een aantal special guests.

Lancerings Event My Exclusive Persol

Het lanceringsevent is de voorloper van de tien ‘My Exclusive Persol’ dagen door heel Nederland. Brillen connaisseurs die van zijn of haar Persol een uniek object willen maken kunnen op persol.com de locaties vinden en het laatste nieuws volgen. Hiernaast introduceert Persol de ‘Vintage Collection’. De speciale Persol Vintage lijn is uitgevoerd met een 60s gravering in de kenmerkende Persol arrow.
Oogappel Optiek aan de Van Baerlestraat in Amsterdam wordt voor het evenement omgedoopt tot een ware ‘Via Veneto’. De luxe straat in Rome vormde het karakteristieke decor van ‘La Dolce Vita’. Mede door deze fameuze filmklassieker werd de Italiaanse cinema internationaal op de kaart gezet en raakte wereldberoemde acteurs, actrices en regisseurs in de ban van Persol.

Sinds de jaren 60 is Persol niet meer weg te denken uit de filmindustrie. Veel beroemdheden, filmregisseurs en acteurs zoals Tom Cruise, George Clooney, Pierce Brosnan, Katie Holmes, Sharon Stone, Orlando Bloom, Alec Baldwin zijn Persol dragers.
(bron: Persbericht Persol / Fuse Marketing)