Persol Roadster Edition

Persol Roadster 3008SEen zonnebril van Persol dat een ode is aan de wereld van het racen. En natuurlijk authentiek, van uitstekende Persol kwaliteit en puur Italiaans design. Deze editie van de zonnebrillen is volgens Persol geheel gewijd aan de helden die op de vier wielen rond rijden, aan de coureurs achter het stuur waarvan de prestaties legendarisch zijn.

De autosport en de Persol sluiten goed bij elkaar aan. Ze delen beiden de kenmerkende waarden als emotie, passie en vakmanschap. Dit zijn waarden die de Persol organisatie, opgericht in 1917 te Turijn, al jaren claimt. Persol geeft aan dat ze deze kernwaarden ook terug ziet komen in de wereld van de Roadster, de legendarische sportwagens. Geïnspireerd op de Roadster en aangevuld met de eigen rijke merkgeschiedenis heeft Persol twee nieuwe modellen aan de collectie toegevoegd. De Persol Roadster editie bestaat uit twee zonnebrillen. Deze twee modellen, 3008S GT en de 3009S TF zijn elk leverbaar in vijf verschillende kleuren combinaties.

Persol Roadster 3008S GT

De GT van de model aanduiding staat voor Gran Turismo, een ode aan Grand Tour. Auto’s die het kenmerk Grand Tour krijgen zijn gebouwd en samengesteld om hard te kunnen rijden over grote afstanden. Hierbij staat naast de snelheid ook het comfort en stijl centraal. Persol geeft aan dat juist het comfort van deze zonnebril kenmerkend is. Het model is door de vormgeving erg comfortabel. Het authentieke ontwerp is geheel in Persol design, een mooi rond pilotenmodel.

Persol Roadster 3009S TF

Zoals het vorige Persol Roadster model is geïnspireerd op een bepaald element van de autosport heeft ook dit model een verwijzing naar de autosport. De letters TF staan namelijk voor Targa Florio, het oudste autosport event ter wereld. Dit evenement werd voor de eerste keer gehouden in 1906 in de bergen van Scicilie. Persol geeft aan dat de brede voorkant in combinatie van de zachte lijnen dit een stoer mannelijke zonnebril maken. Bij uitstek de zonnebril voor de consumenten die van subtiele en tijdloze elegantie houden. Aldus de marketing van Persol.

Persol geeft aan dat het handmatig vervaardigen van een Persol zonnebril 30 tot 37 dagen kan duren. Hiermee is de consument gegarandeerd van het Italisaanse vakmanschap en weet het dat iedere Persol zonnebril de zware kwaliteitscontrole heeft doorstaan. Dit tijdrovende proces en vooral precieze werk is een inspiratie bron geweest voor de Persol Roadster modellen. (bron: Persbericht Persol / Fuse Marketing)